За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Жестоко убийство! Майка закла двете си деца в Сандански

Жестоко убийство! Майка закла двете си деца в Сандански

Майка закла двете си деца в Сандански. Сигналът за тежкото криминално деяние е подаден днес около 17.30 часа. Това съобщи на брифинг директорът на Областната дирекция на полицията комисар Дойчин Дойчинов.

По случая е започнато досъдебно производство, съобщи наблюдаващият прокурор Весела Стоилова. „Касае се за двойно убийство. Убити са две деца на 3 и на 5-годишна възраст – братче и сестриче. Имаме насоки за извършителя. Има и задържан“, допълни Стоилова.

По информация на Обектив News задържаната е 32-годишната майка на децата Кристина Дунчева. Преди три месеца тя е започнала работа като касиер в местно училище. Бащата на децата Георги е горски служител.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x