За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Валери Симеонов иска 21-дневна карантина при заразяване с коронавирус

Валери Симеонов иска 21-дневна карантина при заразяване с коронавирус

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов иска карантината на заразените с коронавирус да стане 3 седмици. Той иска в сряда да бъде проведен и Коалиционен съвет, на който да бъде обсъдено това искане.

Според Симеонов по време на епидмеията трябва да бъдат затворени всички заведения за бързо хранене и учебните заведения. Лидерът на НФСБ е категоричен, че не трябва да се спира само работата на кетъринг фирмите и тези, които осигуряват доставки на храни по домовете.

Щабът и главният държавен инспектор трябва да се произнесат дали дългото чакане е причината за смъртта на младия мъж от Бургас, който почина малко след като излезе положителния резултат от PCR теста му.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x