За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Забраниха движението и паркирането на коли до хижа „Вихрен“

Забраниха движението и паркирането на коли до хижа „Вихрен“

Движението и паркирането на коли в Пирин в участъка между местността „Шилигарника“ и хижа „Вихрен“ трябва да бъде прекратено. Забраната ще важи за периода от 4 декември до 11 април следващата година.

Ще има място за обръщане на автомобилите в района на първия паркинг на „Шилигарника“, а пътят до хижа „Вихрен“ на няколко пъти ще се пресича от ски пистите, които ще работа от декември 2020 до април 2021.

Мерките се предприемат заради струпването на автомобили, което възпрепятства достъпа на автомобили на Спешната помощ в планината по време на зимния сезон, когато проходимостта е по-трудна заради метеорологичната обстановка.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x