За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Какво става в Пловдив? Още един почина след лутане из три болници

Какво става в Пловдив? Още един почина след лутане из три болници

Пореден случай на починал мъж с коронавирус след лутане из болници. Той отново е от Пловдив. 70-годишен мъж е починал в болница „Свети Иван Рилски“ след два дни обикаляне по други лечебни заведения.

Кошмарът за семейството на Йордан Недев започнал на 12 ноември. Той страдал от сърдечно заболяване и сънна апнея. В този ден с линейка на Спешна помощ е откаран до УМБАЛ „Св. Георги“. Медиците обаче го пренасочили към МБАЛ „Пловдив“.

Там му била отказана хоспитализация въпреки видимо тежкото му състояние. След това Йордан Недев се върнал вкъщи за домашно лечение. Ден по-късно той отново е откаран в МБАЛ „Пловдив“, след като състоянието му се влошило. В крайна сметка по препоръка на спешния медик възрастният мъж бил транспортиран към „Свети Иван Рилски“, където бил хоспитализиран, а по-късно починал.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x