За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Нови правила за годишните технически прегледи на автомобилите

Нови правила за годишните технически прегледи на автомобилите

Новите правила за извършването на годишните технически прегледи на колите вече са в сила. Това съобщават от Съюза на българските автомобилисти.

От миналата седмица е издадена наредба, според която знакът за извършен преглед трябва да бъде поставен на горната част на предното панорамно стъкло, точно по средата. Тази промяна влиза в сила от 12 ноември тази година и трябва да се спазва от всички центрове за технически прегледи в страната.

Друга промяна в наредбата е, че няма да има възможност за издаване на дубликат на талона. А ако газовата бутилка на автомобила ви е на повече от 10 години, тя трябва да се смени. След това трябва да премине технически преглед.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x