За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Скръбна вест! Още един лекар загуби битката с коронавируса

Скръбна вест! Още един лекар загуби битката с коронавируса

Още един български лекар загуби битката с коронавируса. Почина д-р Спас Радев от Разлог. Новината съобщи кметът на града Красимир Герчев на своята официална страница във Фейсбук.

В поста си градоначалникът посочва, че когато обществото се сбогува с такива светли и красиви личности думите не стигат. Кметът допълва още, че д-р Радев е спасил стотици човешки животи. Д-р Радев има две деца, които остават сираци.

Неговата съпруга също е лекар. Жителите на Разлог потънаха в скръб след новината за смъртта на обичания и уважаван лекар.

Поклон пред паметта на д-р Спас Радев! Екипът на ObektivNews.com изказва искрени съболезнования към семейството и близките му!

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x