За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

След протеста в София! Счупиха витрини, хвърляха димки в Триъгълника на властта

След протеста в София! Счупиха витрини, хвърляха димки в Триъгълника на властта

Счупени витрини и хвърлени димки. Това е резултатът от снощния пореден протест срещу правителството. Акцията започна в 17 часа снощи. Димки полетяха към сградите в Тригълника на властта, а после пред офиса на ГЕРБ в „Оборище“ беше изхвърлен боклук. Бяха хвърлени и павета. Последва и още една димка.

Според организаторите на протеста тези действия са дело на провокатори и полицията знае кои са те. Според един от протестиращите Тодор Стоянов повечето от протестиращите не носят маски и това е техния отличителен знак.

От ГЕРБ обясниха, че това не е първото посегателство срещу техен офис. За случилото се те са подали сигнал в полицията, а извършителите се издирват.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x