За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

SEO стратегии за новинарски сайтове

SEO стратегии за новинарски сайтове

Днес, през 2020 година, броят на електронните медии нараства сериозно.

Дори ObektivNews.com е един от новите информационни сайтове, зад които стои журналист с многогодишен опит.

Какви SEO стратегии да използвате, ако сте създатели на нов сайт, както и на какво да наблегнете – ще разберете в настоящата статия.

Eто и някои от важните неща, на които да обърнете сериозно внимание.

  1. Социалните сигнали – когато публикувате нова новина, то е добре да я споделите в прилежащите към е-медията социални канали. В това число Фейсбук, Инстаграм, Пинтерест и други.
  2. Линк билдинг – Качественият линк билдинг ще Ви гарантира по-добри позиции в Гугъл, от което следва да заявим, че органичният трафик ще се увеличи драстично.
  3. Брандинг – споменавайте бранда, марката, където е възможно.
  4. Технически добре структуриран сайт – бързото зареждане на сайта, добре написан код, както и добрата визия ще направят така, че да изпреварите конкуренцията.
  5. Уважение към читателите – да, приятели, днес има много медии, но някои прекаляват, използвайки фейк новини, или пък шокиращо тъпи заглавия, като „шокиращо“, „горещо“, и други сходни. Вие не бива да правите това. Уважавайте читателите и създавайте публикациите по начин, по който, да Ви харесват на Вас, ако сте читател.

Е, тъй като SEO за търсещи машини е комплекс от задачи, по-горе загатнахме малка част от тях. За да успеете, трябва много работа, четене и тестове. Успех в онлайн пространството!

admin

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x