За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

В Разлог е ден на траур заради смъртта на д-р Спас Радев

В Разлог е ден на траур заради смъртта на д-р Спас Радев

В Разлог е ден на траур в памет на д-р Спас Радев, който изгуби вчера битката с коронавируса. Понеделник е обявен за траурен със заповед на кмета Красимир Герчев.

Всички публични и радостни мероприятия и ритуали са забранени, а знамената на общинските сгради и на публичните институции са свалени наполовина.

Д-р Спас Радев беше диагностициран с COVID-19 в началото на месеца. След дълга битка с коварния вирус той не успя да се пребори за живота си. Беше обявена и кампания за даряване на кръвна плазма за него. Той е баща на две деца, съпругата и родителите му също са лекари.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x