За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Кметът на Белица въведе вечерен час за непълнолетните

Кметът на Белица въведе вечерен час за непълнолетните

Кметът на Белица Радослав Ревански въведе вечерен час за децата до 18-годишна възраст в общината. Те няма да имат право да излизат навън след 20 часа. Това се казва в новата заповед на градоначалника, издадена днес.

Учебните часове за учениците от 5. до 12. клас ще се извършват дистанционно. Преустановяват се присъствените учебни практики и стажове. Изключение от забраната прави Професионалната гимназия „Никола Й. Вапцаров“ в града.

Няма да има и присъствени групови занятия в езикови центрове, школи и други обучителни центрове. Състезанията по колективните и индивидуалните спортове, както и тренировките на открито и закрито ще се провеждат без публика. Мерките важат до 7 декември.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x