За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Учители от Асеновград отказват да влизат в учебни часове

Учители от Асеновград отказват да влизат в учебни часове

Учители на ученици от 5. до 12. клас се възпротивиха на връщането към присъственото обучение. Те са категорични, че няма да влизат в часовете и по този начин ще бойкотират учебния процес.

Педагозите са изпратили писмо до Министерството на образованието и до кмета на града, в което изразяват притесненията си относно постепенното връщане на учениците в клас. „Притеснени сме както за нашето здраве, както и за това на учениците“, пишат те и настояват дистанционното обучение да продължи до Коледа.

Причина за засиленото притеснение у преподавателите е смъртта на един от училищните директори в Асеновград, който изгуби битката с коронавируса. От заболяването часове по-късно почина и неговата майка.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x