За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

1123 новозаразени с коронавирус у нас, има още 60 жертви

1123 новозаразени с коронавирус у нас, има още 60 жертви

1123 са новозаразените с коронавирус у нас. Те са установени с направените вчера близо 2800 PCR теста. Това означава, че 40% от взетите проби са положителни, сочат данните на Единния информационен портал.

121 820 са общо заразените в страната. Близо 83 000 са активните случаи. 408 пациенти са в интензивни отделения. На болнично лечение са 6350 души.

772-ма души са се излекували през последното денонощие. Починалите вследствие на заразяване с коронавирус са 60. От началото на епидемията жертвите в България са 2880.

Най-много новозаразени има в София – 356. Бургас се нарежда на второ място със 133 новоустановени носитли на заразата. Следва Кюстендил със 79 новоинфектирани.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x