За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

16-годишен простреля дете при игра с пушка край Севлиево

16-годишен простреля дете при игра с пушка край Севлиево

16-годишно момче простреля свой 14-годишен приятел при игра с пушка. Инцидентът е станал край севлиевското село Кръвeник в петък вечерта. Това съобщиха от местната полиция.

Разследването установило, че изстрелът е възпроизведен, докато тийнейджърът е показвал оръжието на по-малкия си приятел. Патронът уцелил 14-годишното момче в областта на гърдите. То е настанено в болницата в Севлиево.

Медиците установили, че има огнестрелна рана в областта на мишницата. Не са засегнати жизнено важни вътрешни органи. Пушката е иззета от полицаите. Установено е, че тя била преправена и стреляла с бойни патрони.

Образувано е досъдебно производство по случая. Ако бъде повдигнато обвинение за държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси без надлежно разрешение, собственикът го грози затвор от две до осем години.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x