За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

228 са новозаразените с коронавирус в Пиринско през уикенда

228 са новозаразените с коронавирус в Пиринско през уикенда

228 нови случая на коронавирус са регистрирани през последните три дни в област Благоевград. Това сочат данните на Регионалната здравна инспекция.

Най-много новозаразени отново има в Благоевград – 111. 16 са новоинфектираните в Сандански. В Гоце Делчев и Петрич има по 9 нови случаи. В Разлог новозаболелите са 8. По 7 са новоустановените заразени в Кресна и Симитли. 5 новозаразени има в Бачево. В селата Баня и Горна Брезница новите случаи са по 3.

По 2-ма новозаразени има в Якоруда, Бело поле, Беласица, Теплен, Изгрев, Ваклиново, Яворница и Гърмен. По 1 новоинфектиран има в Банско, Баничан, Буково, Дебрен, Добърско, Долно Драглище, Дъбница, Илинденци, Клисура, Копривлен, Краище, Крибул, Левуново, Микрево, Мосомище, Покровник, Рилци, Тешово, Черна Места, Черниче, Юруково, Петрово, Градево, Еленово, Марикостиново, Мелник, Ново Лески, Филипово, Плоски, Хаджидимово и Кърналово,

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x