За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

COVID тестовете предизвикаха огромни опашки на „Кулата“

COVID тестовете предизвикаха огромни опашки на „Кулата“

5-километрова опашка от автомобили се образува тази вечер на граничен пункт „Кулата“. Причината – гръцките власти започнаха да правят бързи тестове за коронавирус на шофьорите на камиони. Първите такива бяха напраени около 14.30 часа.

Преминаването на един тежкотоварен автомобил през границата отнема около час, тъй като се изчаква да излезе резултата от теста. Обикновено той трябва да е готов до 20 минути, но има и забавяния понякога.

Един от водачите е категоричен, че нужда от изследвания няма, тъй като те влизат в южната ни съседка, разтоварват камионите и си тръгват. Имат контакт с най-много 3-ма души.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x