За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Депутатите решиха: Нито Велико народно събрание, нито конституция

Депутатите решиха: Нито Велико народно събрание, нито конституция

Няма да има нова конституция, нито ще се свиква Велико народно събрание. Това решиха на днешното си заседание народните представители.

Само депутатите от ГЕРБ и „Обединени патриоти“ гласуваха „за“ предложението. Така мнозинството не успя да събере необходимата подкрепа от 160 парламентаристи за свикването на ВНС.

Проектът за нов основен закон беше внесен през август от 127 народни представители на ВОЛЯ, ГЕРБ и Обединените патриоти. Това стана, след като премиерът Бойко Борисов заяви, че ще предложи нова конституция и „рестарт на държавата“. Неговото изявление беше предшествано от масови антиправителствени протести. Това обаче не успокои недоволните, които протестираха над 100 дни.

Днес пък отново имаше протест срещу въвеждането на по-строги мерки в страната срещу коронавируса. Протестираха и автобусните и таксиметровите превозвачи.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x