За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Решено: Няма да затварят Благоевград

Решено: Няма да затварят Благоевград

Пълен локдаун в Благоевград няма да има. Това реши на свое заседание Кризисния щаб в града. На него присъстваха и представители на бизнеса в областния център на Пиринско, както и медици.

Кметът Румен Томов обясни, че Общинския кризисен щаб ще се съобрази с мерките, взети от НОЩ на национално ниво. По негово мнение пълен локдаун ще доведе до фалит на много бизнеси в града. Той допълни, че е общината е разговаряла с медицинските сестри от училища и детски градини, както и с такива, които са в пенсионна възраст. Досега нито една от тях не е откликнала на призива да влезе в МБАЛ – Благоевград като доброволец.

Към мерките, предприети от Националния оперативен щаб, от общината добавят и пеши патрули, които ще следят дали противоепидемичните мерки в града се спазват и дали има струпване на хора.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x