За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Транспортна блокада: Десетки населени места от Югозапада останаха без транспорт до София

Транспортна блокада: Десетки населени места от Югозапада останаха без транспорт до София

Десетки населени места в Югозападна България останаха без транспорт до столицата. Автобусите до София и Благоевград спряха. От сутринта автогарата в Гоце Делчев, от където тръгват поне 15 автобуса за най-големия град у нас и още 10-ина за областния центр на Пиринско, остана почти празна. Линиите си изпълняваха само превозвачите, които возят пътници от селата.

Единственият автобус от града за София тръгна в 12.20 часа, установи проверка на репортер на ObektivNews.com. А офисът на най-голямата автобусна компания остана затворен. На вратата му имаше съобщение, че тя няма да изпълнява нито една линия за столицата.

Това създаде затруднение не само за неврокопчани, а и за жителите на Банско, Разлог и Симитли. Трите града се обслужват от фирмите, които осигуряват транспорта от Гоце Делчев. Десетки автобуси не тръгнаха тази сутрин и от Благоевград. Автогарата в Кюстендил пък остана напълно празна.

Причината за спирането на автобусите е приемането на ветото на президента срещу криминализирането на нелегалните превози.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x