За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Важно! От тази вечер влизат в сила по-строгите мерки срещу коронавируса

Важно! От тази вечер влизат в сила по-строгите мерки срещу коронавируса

По-строгите мерки срещу коронавируса влизат в сила от тази вечер. В 23.30 часа своята работа трябва да спрат заведенията за хранене, моловете и фитнесите. В търговските центрове ще работят само хранителните магазини, аптеките, дрогериите, банките, доставчиците на платежни услуги и зоомагазините.

От понеделник врати затварят всички училища. Обучението на учениците от 1. до 12. клас ще се извършва онлайн. Университетите продължават неприсъственото обучение. Детските градини и ясли също няма да работят. Театрите ще продължават да бъдат отворени, но с ограничение от 30% от капацитета. Ще трябва да се спазва и необходимата дистанция от 1,5 метра.

Право да работят имат също малките квартални магазини, търговските обекти, в които се продава техника и офисите на телекомуникационните оператори.

Забраняват се всички културни и масови събития, както и екскурзиите в страната и чужбина. В

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x