За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Мъж с пневмония обикаля 17 часа по болници, 6 не го приеха

Мъж с пневмония обикаля 17 часа по болници, 6 не го приеха

Мъж с пневмония обикаля 17 часа по болници. Данаил Данов е посетил шест лечебни заведения, но всички отказали да го приемат. Той се почувствал зле в сряда и потърсил помощ от личния му лекар. Медикът установил, че пациентът му има пневмония и течност в белите дробове и преценил, че той трябва да бъде настанен.

Мъжът тръгва от Нови Искър и първо стига до Пета градска болница, от където му отказват хоспитализация. Насочва се към Втора градска, от където пък му казват, че няма места и го съветват да отиде до „Пирогов“.

В спешния център отново не е приет заради отрицателния му тест за коронавирус. По същата причина е отказа хоспитализация. След това стига до Александровска болница и там получава обещание за настаняване. Така и става, но само за една нощ. На сутринта близките на Данаил получават обаждане, че трябва да си го приберат вкъщи. Причината – в болницата нямали специалист бронхоскопист.

От Министерството на здравеопазването обещаха той да бъде настанен в Белодробната болница, но това ще стане в понеделник. По случая тече проверка.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x