За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Пловдив остава без COVID болница

Пловдив остава без COVID болница

Общинската болница „Свети Мина“ в Пловдив не може да функционира като специализирано лечебно заведение за коронавирус. Причината – тя няма финансова и техническа обезпеченост.

Преди известно време от Регионалната здравна инспекция взеха решение тя да бъде преструктурирана за лечение на COVID-19 и вместо със 137 легла ще има 60.

Началникът на отдел „Здравна политика“ в Община Пловдив д-р Калин Калинов обясни, че преди 10 години болницата е била във фактически фалит, но с предприетите мерки на общинско ниво тя отново е вдигната на крака. По думите му не е изпълнено нито едно условие лечебното заведение да бъде превърнато в инфекциозна болница. То се намира в центъра на града и покрай него минават основни пътни артерии. Няма и необходимото отстояние от други сгради.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x