За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Закопчаха проститутки и сутеньори в центъра на Пловдив

Закопчаха проститутки и сутеньори в центъра на Пловдив

Двама мъже, които извършвали сутеньорска дейност, са задържани в центъра на Пловдив. В хода на акция срещу трафика на хора е проверен лек автомобил „Сеат Леон“. В него пътували 26-годишен мъж и две момичета от Ботевград.

Момичетата трябвало да пристигнат на адрес за платена любов, а мъжът бил техен шофьор. Тримата са задържани, а в хода на проверката била разкрита и схемата.

При последващ обиск на жилище на ул. „Тодор Каблешков“ е установено, че то се използвало за осъществяване на платени сексуслуги. То било обитавано от 36-годишен мъж от Ботевград и две жени на 19 и 25 години, съответно от Бяла Слатина и Плевен.

Разпитани са свидетели. Двамата мъже са задържани за 72 часа.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x