За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Полъхът на зимата! Сняг заваля в София и други градове

Полъхът на зимата! Сняг заваля в София и други градове

Първият сняг за тази година в София вече е факт. Снежинките прехвърчат от ранните часове на деня. Вали и Северна и Западна България.

В Перник, Кюстендил и Разград валя дъжд, който премина в сняг с падането на температурите. Почистени са основните пътни артерии в столицата, както и подлезите и спирките на градския транспорт. Това съобщи кметът Йорданка Фандъкова.

В момента почистването продължава. Освен основните артерии се почистват и малките квартални улици. Общо 185 машини са на терен. Снежната покривка в столицата е около 2 см. До края на деня няма да надвиши 5. Толкова ще е тя в цялата страна. Изключение ще са части от Дунавската равнина, където тя ще достигне до 20 см.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x