За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Абсурд в Пазарджик: Прашки и сутиени висят пред храм

Абсурд в Пазарджик: Прашки и сутиени висят пред храм

Дамско бельо и чаршафи на дълга тел. Това е грозната гледка, на която редовно стават свидетели посетителите на православен арменски храм в Пазарджик. За случая сигнализира Нерсен Ширинян, председател на църковното настоятелство на храма „Сурп Степаннос“.

Той пояснява, че няколко дами от намиращия се в съседство блок често простират долното си бельо – прашки, килоти, долни гащи, дори сутиени в най-големия размер. Не са рядкост гледките и с проснати одеала и връхни дрехи.

Ширинян поясни, че са правени опити за разговори с хората, които си простират дрехите пред храма, но просторът си останал.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x