За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

И днес: Опашки за направления за PCR тест в Благоевград

И днес: Опашки за направления за PCR тест в Благоевград

Пореден ден с опашки пред Регионалната здравна инспекция в Благоевград. Хората отново чакат с часове, за да им бъде издадено направление за PCR тест за коронавирус.

Тази сутрин част от тях се отправиха към зала „Яворов“, която беше отворена за чакащи за медицинските документи със заповед на кмета Румен Томов.

Опашката наброява около 40 души. Част от тях споделиха, че са били при личните си лекари, но те не успяли да им издадат електронни направления, тъй като софтуерът им не е бил обновен. Джипитата давали само медицински документи, които трябва да се представят пред РЗИ и от там да издадат необходимото направление.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x