За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Трагедия в Пловдив: Мъж уби брат си с ловна пушка

Трагедия в Пловдив: Мъж уби брат си с ловна пушка

Мъж уби брат си с ловна пушка пред очите на майка им. След това насочил дулото към себе си и сложил край на живота си. Драмата се разиграла в апартамента на родителите на починалите. Това съобщи директорът на Областната дирекция на полицията в Пловдив комисар Йордан Рогачев.

Между двамата братя е имало спор за въпросното жилище. Единият от тях искал да го продадат и да разделят парите, които ще получат от него, а другият не желаел.

Днес по-възрастният от тях, който е на 61 години, отишъл в апартамента на майка им и там заварил брат си. Последвал скандал и той взел пушката и гръмнал брат си.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x