За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Коронавирусът затвори пернишка болница

Коронавирусът затвори пернишка болница

Болницата за продължително лечение и рехабилитация затваря врати за две седмици. Причината е, че голяма част от персонала й е с положителни проби за коронавирус.

Заразени са трима от петимата лекари, които обслужват болничното заведение. Заместник-кметът на Перник Стефан Кръстев обясни, че единият от медиците е претърпял операция скоро, а друг е с придружаващо заболяване.

Във вторник в болницата е дошъл външен лекар, който е прегледал пациентите. Нуждаещите се от болнично лечение са транспортирани с линейка до МБАЛ – Перник, а другите са откарани в домовете си.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x