За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Пиян шофьор предизвика катастрофа край Нова Загора, загина полицай

Пиян шофьор предизвика катастрофа край Нова Загора, загина полицай

Служител на реда почина по време на служба. Автомобилът, в който той е пътувал, е бил блъснат друг, управляван от 39-годишен пиян шофьор.

Трагичният инцидент е станал снощи малко преди 21 часа. Полицаят се е отзовал на сигнал за пътен инцидент без жертви или пострадали. Пътният инцидент е станал между селата Радево и Сокол.

При удара служителят на МВР е пострадал. Настанен е в МБАЛ – Сливен в тежко състояние. Въпреки усилията на лекарите той не успял да се пребори за живота си. Починалият полицай е на 35 години. Работи в системата на МВР от 2013 година.

Мъжът, причинил катастрофата, е задържан. Взета му е алкохолна проба, която показала, че той е седнал зад волана с 0,68 промила. Продължава разследването на причините за катастрофата.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x