За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

6900 лева безлихвен кредит ще могат да теглят ощетените от коронакризата

6900 лева безлихвен кредит ще могат да теглят ощетените от коронакризата

Ощетените от кризата с коронавируса физически лица ще могат да теглят безлихвен кредит до 6900 лева. Това съобщи в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия министърът на икономиката Лъчезар Борисов.

Предложението ще бъде обсъдено на заседание на Министерския съвет. Програмата ще продължи до средата на следващата година. Документите са готови и ще бъдат предоставени в МС.

Министър Борисов обеща, че правителството ще облекчи условията към търговските банки. Средствата ще бъдат пренасочени от Българската банка за развитие към 12 други, а физическите лица ще могат да теглят пари от тях.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x