За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Закопчаха разследващ полицай за 2000 лева подкуп

Закопчаха разследващ полицай за 2000 лева подкуп

Арестуваха 50-годишен разследващ полицай в момент на получаване на подкуп от 2000 лева. Това съобщи окръжния прокурор на Варна Красимир Конов.

Служителят на реда е задържан вчера. Конов обясни, че взетите от него на 4 декември пари са част от исканата от него сума от 10 000 лева. В периода от 2019 година насам полицаят е получил още 5 000 лева.

Според прокуратурата служителят на МВР е искал парите от човек, който е заподозрян в престъпление. А срещу сумата той щял да прекрати наказателното производство.

По думите на директора на дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР комисар Стефан Банков уличеният полицай няма никакви провинения до този момент. Той е в системата на вътрешното министерство от 20 години.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x