За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Полицията „на лов“ за нерегламентирани празненства за 8 декември

Полицията „на лов“ за нерегламентирани празненства за 8 декември

Столичната полиция е започнала проверки за нерегламентирани събирания по случай утрешния студентски празник. При тях е установено, че един от наргиле баровете в София работи въпреки забраната на здравния министър проф. Костадин Ангелов.

Екипи на Столичния инспекторат и общинската полиция ще извършват проверки за спазването на противоепидемичните мерки в големите търговски обекти, както и дали се спазва дистанция на опашките пред тях. Ако бъде открито нарушение или даден обект не може да осигури условия за спазване на мерките, той може да бъде затворен, уточни кметът Йорданка Фандъкова.

Междувременно тръгнаха проверки и на къщи за гости в цялата страна заради 8 декември. Те трябва да установят спазват ли се указанията на здравния министър и дали се събират повече от 15 души на едно място.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x