За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

577 нови случаи на коронавирус у нас

577 нови случаи на коронавирус у нас

577 са новозаразените с коронавирус у нас. Те са установени с направените в неделя 1424 PCR теста. Това сочат данните на Единния информационен портал.

Традиционно в последния ден на седмицата се правят по-малко тестове. 94 378 са активните носители на вируса. 7000 души са настанени за лечение в болница. 516 са в интензивни отделения.

1573-ма са се излекували през последните 24 часа. 68 души обаче са изгубили битката с вируса. Най-много нови случаи по традиция има в София – 190. Във Варна новоустановените носители на вируса са 126. В Бургас новозаразените са 85.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x