За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Закъсали ТИР-ове затвориха пътя Русе – София

Закъсали ТИР-ове затвориха пътя Русе – София

Закъсали ТИР-ове с изтрити гуми затвориха пътя Русе – София. Блокадата е на изхода на крайдунавския град от 3 часа тази сутрин. Там са се образували и снегонавявания.

Затворен е и пътя от областния град към Бяла. „Жълт“ код е обявен за 12 области днес, там ще преваляват дъжд и сняг. В Североизточна България снежната покривка е 25 сантиметра. А за пътуващите от Русе за София има обходен маршрут.

Ситуацията на изхода на града към Варна е нормална, няма ограничения за движението и скоростта. Няма населени места, които да са останали без ток или вода заради усложнената метеорологична обстановка.

Няма и промени в движението на градския транспорт.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x