За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Нова акция по издирването на Янек Миланов в язовир „Дяково“

Нова акция по издирването на Янек Миланов в язовир „Дяково“

Тази сутрин е започнала нова акция по издирването на Янек Миланов в язовир „Дяково“. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка.

Тя допълни, че цяла сутрин водолази обхождат язовира с лодки. В издирването участват служители на полицията в Дупница, както и техни колеги от ОД на МВР – Кюстендил и на националната полиция. Ако метеорологичните условия се влошат, акцията може да продължи и утре.

Както вече ви информирахме, такава имаше и преди десетина дни. Резултат от нея обаче нямаше. Янек Миланов изчезна в края на месец юли. Тогава той се качи в колата на бившия гард на Братя Галеви Васил Капланов – Каплата. От тогава насам се проведоха няколко издирвателни акции за 43-годишния дупничанин. До този момент обаче няма и следа от него.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x