За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Рекордно много излекувани от коронавирус у нас

Рекордно много излекувани от коронавирус у нас

Рекордно много излекувани от коронавирус са регистрирани днес. 3370 са победили заразата, а новите случаи са 2764. Те са установени с направените вчера 6260 PCR теста. Това сочат данните на Единния информационен портал.

6821 души са настанени за лечение в болница. 523 от тях са в интензивни отделения. Още 213 души са изгубили битката с COVID-19 през последните 24 часа. Общият брой на жертвите в страната стана 5010.

Най-много новорегистрирани заразени има в София – 543. На второ място се нарежда Пловдив с 326 нови случая. На трето място е Варна с 203 новоинфектирани. Процентът на положителните проби остава висок – 44%.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x