За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Арестуваха мъжа, откраднал пенсията на дядо в София

Арестуваха мъжа, откраднал пенсията на дядо в София

Още вчера е задържан мъжа, който измами 89-годишен пенсионер в София. Това съобщи главният секретар на МВР Ивайло Иванов в ефира на Нова телевизия.

По думите му арестуваният е мъж на пенсионна възраст и е познат на полицията. Имал е осем присъди за измами.

Припомняме, че измамата е извършена вчера в близост до пощенски клон в столичния квартал „Гео Милев“. 89-годишният мъж взел пенсията си и си тръгнал. След това бил пресрещнат от друг мъж, който му обяснил, че е главен касиер на клона, а колегите му се объркали и му дали 50 лева по-малко.

Дядото дал парите на по-младия човек, за да може по-бързо да бъдат преброени. Така останал без 400 лева. Сигналът за кражбата подал собственик на магазин за касови апарати наблизо. А добри хора се свързали с него и решили да му отворят банкова сметка, чрез която да помогнат на възрастния мъж.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x