За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

ВАС: Увеличение на цените на тока и парното през 2017 е незаконно

ВАС: Увеличение на цените на тока и парното през 2017 е незаконно

Незаконно е увеличението на цените на тока и парното през пролетта на 2017 година. Това решиха тричленен състав на Върховния административен съд, в състав Ваня Пунева, Искра Александрова и Румяна Лилова. То идва след протест на прокуратурата срещу решение на Комисията за енергийно и водно регулиране, с което себестойността на услугите скочи с до 25% в различни части на страната.

Решението на практика няма да повлияе на потребителите, тъй като в последните три години КЕВР повиши цените на електроенергията и топлото многократно.

От пресцентъра на комисията обясниха, че ще се съобразят с мотивите и решението на съда, след като се запознаят с тях. Не стана ясно обаче дали ще има промяна в цените.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x