За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Ивайло Иванов за кървавата баня във Варна: Данните сочат, че е двойно убийство и самоубийство

Ивайло Иванов за кървавата баня във Варна: Данните сочат, че е двойно убийство и самоубийство

Към момента данните сочат, че вчера във Варна е извършено двойно убийство и самоубийство. Това съобщи главният секретар на МВР комисар Ивайло Иванов.

Той успокои, че няма троен убиец, който се разхожда на воля из улиците на морския град. Няма и хора, които са напуснали апартамента малко преди извършеното тежко криминално престъпление.

Припомняме, че сигналът за убийството беше подаден вчера около 11 часа. Живеещи в района твърдяха, че са чули изстрели. Жертвите са 23-годишна българска гражданка, 40-годишен българин и 41-годишен шведски гражданин.

40-годишният българин е имал криминални прояви, заяви директорът на Областната дирекция на полицията във Варна комисар Даниел Пашов.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x