За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Нова тв с нов собственик до края на деня?

Нова тв с нов собственик до края на деня?

Има голяма вероятност до края на деня официално да бъде потвърдена сделката за Нова телевизия, съобщава „24 часа“. Новият собственик е американската компания „Юнайтед Груп“, която преди 8 месеца придоби най-големия български телекомуникационен оператор „Виваком“.

Според източници на „24 часа“ цената на медийната група, в която влизат още Канал 3, Радио Веселина, Радио Витоша и две музикални телевизии, както и Diema vision и сайтовете DarikNews, Vesti.bg, Gong.bg, Sinoptik.bg, Abv.bg и други, ще бъде повишена на 250-280 млн. евро.

Настоящите собственици – братята Кирил и Георги Домусчиеви купиха втората най-голяма телевизия в България за 185 млн. евро. Кирил Домусчиев неофициално коментира, че има кандидат-купувачи на медията.

Два независими източника потвърдиха пред „24 часа“, че собственикът на „Юнайтед Груп“ Драган Шолак е бил в понеделник в София. По информация на ежедневника двете страни вече са се споразумели, но има вероятност сделката да бъде оповестена в средата на януари.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x