За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Щабът предложи: Локдаун – до 31 януари 2021

Щабът предложи: Локдаун – до 31 януари 2021

Частичният локдаун да продължи до 31 януари следващата година. Това предложиха на заседание с премиера Бойко Борисов членовете на Националния оперативен щаб.

За част от затворените обекти мерките ще бъдат облекчени. От 1 януари ще могат да работят ресторантите към хотелите. Те обаче ще трябва да изпълват половината от капацитета си и с ограничено работно време – до 22 часа. Ще могат да работят и детски градини и ясли. Учениците от 1. до 4. клас могат да тръгнат на училище от 4 януари, предлагат още от НОЩ.

Според здравният министър проф. Костадин Ангелов към момента натискът над системата е доста силен, за да се говори за още по-голямо отхлабване на мерките. По думите му, вече няма области, в които заразените с коронавирус са повече от 1000 на 100 000 души население.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x