За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Спряха и полетите от и за Великобритания

Спряха и полетите от и за Великобритания

Полетите от България към Великобритания и обратно са спрени временно. Решението е взето по време на заседание, на което участие са взели министър-председателят Бойко Борисов, министърът на транспорта Росен Желязков, външният министър Екатерина Захариева и здравният проф. Костадин Ангелов.

Мярката ще важи до 31 януари.

Както ObektivNews.com вече писа, по-рано днес проф. Костадин Ангелов подписа заповед, според която всички влизащи в България пътници от Великобритания и Северна Ирландия трябва да бъдат поставени под 10-дневна карантина. Причината е новият щам на коронавируса, който се разпространява на Острова. Според местните здравни власти той се разпространява с изключително бърза скорост.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x