За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Нова заповед: Правят антигенни тестове на пристигащите у нас от Великобритания

Нова заповед: Правят антигенни тестове на пристигащите у нас от Великобритания

Бързи антигенни тестове ще бъдат правени на всички пристигащи със самолети у нас от Великобритания и Северна Ирландия. Това се казва в нова заповед на здравния министър проф. Костадин Ангелов. Тестовете ще бъдат извършвани още на летищата, където пътниците ще слизат.

В заповедта се казва още, че те ще трябва да бъдат поставени под 10-дневна задължителна карантина. Ако тестът се окаже положителен, изследваният ще трябва да прекара 14-дневна изолация вкъщи или специално опоменато от него място.

От 1 януари хората, на които е позволено да влизат в страната от Великобритания или Северна Ирландия трябва да представят отрицателен PCR тест. Ако има такъв не подлежат на карантина.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x