За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Още 114 починали с коронавирус у нас

Още 114 починали с коронавирус у нас

Още 114 души са починали след усложнения от коронавирус у нас. Новите случаи са 1799. Те са открити с направените вчера 6233 PCR теста. Това сочат данните на Единния информационен портал.

6123-ма души са насранени за лечение в болница. 526 от тях са в интензивни отделения. 2424-ма са се излекували през последните 24 часа. От началото на епидемията броят на победилите вируса е 105 090. 6879 обаче не са успяли да се преборят с него.

Най-много новозаразени има в София – 263. Във Варна новоинфектираните са 180. На трето място се нарежда Пловдив със 160 новооткрити носители на заразата.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x