За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

772 нови случая на коронавирус у нас

772 нови случая на коронавирус у нас

772 са новозаразените с коронавирус у нас. Те са установени с направените вчера 3669 теста. 2407 от тях са чрез метода PCR, a 1262 са бързи антигенни тестове. Това сочат данните на Единния информационен портал.

5671 души са настанени в болница за лечение. 521 от тях са в интензивни отделения. 1215 са излекуваните през последните 24 часа. 45 души са изгубили битката със заболяването. От началото на епидемията жертвите в България надхвърлиха 7 000.

Най-много новозаразени има в София – 139. 57 са новоинфектираните във Варна. 57 са новоустановените носители на вируса в Бургас.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x