За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Първите ваксини срещу коронавирус вече са у нас

Първите ваксини срещу коронавирус вече са у нас

Първата пратка от ваксини срещу коронавируса вече пристигнаха у нас. Камионът с медицинските продукти пристигна малко преди 8 часа тази сутрин пред Националния център по заразни и паразитни болести.

9700 дози от ваксината на Pfizer и BioNTech се намират в „Бул Био“. След Нова година се очакват още 52 000. Здравният министър проф. Костадин Ангелов е първият българин, който ще се ваксинира. Това потвърди самият той по време на брифинг.

Утре ще е първият ден от ваксинацията. Най-напред ще се имунизират жители на София, Пловдив и Бургас. В понеделник започва имунизацията във Велико Търново. Проф. Костадин Ангелов обясни, че амбицията на здравните власти е 70% от българите да бъдат ваксинирани. По думите му вече около 45 000 наши медици са изразили готовност да се имунизират.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x