За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

257 новозаразени с коронавирус у нас, има още 50 жертви

257 новозаразени с коронавирус у нас, има още 50 жертви

257 са новозаразените с коронавирус у нас, регистрирани в първия ден на Коледа. Те са установени с направените вчера 2072 теста. 1060 са тези по метода PCR, а 1012 са бързи антигенни, сочат данните на Единния информационен портал.

Намаляват и пациентите, настанени за лечение в болници. Техният брой е 5580. 512 от тях са в интензивни отделения. 1186 души са се излекували през последното денонощие. За съжаление още 50 души са изгубили битката с коварното заболяване.

Най-много новозаразени има в София – 65. Следва Варна с 33-ма новоинфектирани. В Пловдив новоустановените носители на вируса са 22-ма.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x