За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

332-ма новозаразени с коронавирус у нас

332-ма новозаразени с коронавирус у нас

332-ма новозаразени с коронавирус у нас. Те са установени с направените в неделя 2810 теста. 1906 са по метода PCR, a 904 са бързи антигенни тестове. Това сочат данните на Единния информационен портал.

1266 души са се излекували за последните 24 часа. 5 571 са настанени за лечение в болница. 523-ма от тях са в интензивни отделения. 41 са изгубили битката с коварното заболяване. От началото на епидемията жертвите в България са 7164.

Най-много новозаразени има в София – 109. В Пловдив новоинфектираните са 27. На трето място се нарежда Плевен с 23 нови случая.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x