За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Началникът на Инфекциозното отделение в Гоце Делчев първи се ваксинира срещу коронавируса

Началникът на Инфекциозното отделение в Гоце Делчев първи се ваксинира срещу коронавируса

Началникът на Инфекциозното отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев първи седна на стола за ваксинации срещу коронавируса. Това се случи вчера в късния следобяд.

В лечебното заведение пристигнаха 25 дози от препарата на „Пфайзер“. Те бяха докарани от Регионалната здравна инспекция в специална хладилна чанта. Общо 10 медици от болницата в града вече се имунизираха. Днес предстои да бъдат ваксинирани още 15.

Припомняме, че област Благоевград получи 200 дози от ваксините. 50 от тях бяха дадени на МБАЛ – Благоевград, а останалите бяха разпределени между останалите болници в Пиринско.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x