За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

337 новозаразени с коронавирус у нас, има още 87 жертви

337 новозаразени с коронавирус у нас, има още 87 жертви

337 са новозаразените с коронавирус у нас. Те са установени с направените в понеделник 2369 теста. 1012 от тях са по метода PCR, а 1357 са бързи антигенни. Това сочат данните на Единния информационен портал.

1475 души са излекувани през последното денонощие. За лечение в болница остават 5511. 504 от тях са в интензивни отделения. Още 87 души са изгубили битката със заболяването. От началото на епидемията жертвите в България са 7251.

Най-много новозаразени има в София – 72. 28 са новоинфектираните във Варна. 23-ма новоустановени носители на вируса има в Пловдив.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x