За ObektivNews.com

  • Обективни и точни новини
  • Любопитна и ценна информация от цяла България
  • Възможност за споделяне на мнения

За нас

ObektivNews.com е най-новата българска информационна агенция. Ние сме млади, амбициозни и упорити. Имаме опит в много големи регионални и национални медии. Целта ни е да предоставяме на читалите бърза, актуална, обективна и коректна информация от Югозападна България, страната и света.

При нас няма да намерите манипулирана и подправена информация. За нас журналистиката е мисия, а не поредната пощенска кутия на политически или бизнес кръг.

 

Огнена стихия в Благоевград: Изгоряха 9 коли

Огнена стихия в Благоевград: Изгоряха 9 коли

9 коли пламнаха като факли в благоевградския квартал „Еленово“. Огнената стихия се разразила тази сутрин минути след 2 часа.

Три автомобила – „Форд Мондео“, „Фолксваген Голф“ и „Форд Фиеста“ са с изгорели багажни отделения и салони. Четвърти автомобил марка „Фолксваген Поло“ пък е с с изгорели леви врати, ляв стоп, гума и обгоряла боя. С унищожени фар и предна броня е „Пежо“, а „Сеат“ е с изгорял двигателен отсек.

Унищожени са и салоните и двигателните отсеки на возила „Киа Спортидж“ и „Хюндай Галопер“. Унищожено е и предно ляво стъкло на каравана. Установяват се причините за огнената стихия и стойността на нанесените щети.

Обектив News

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още ... x